Incendiu violent! Două case au ars, iar pagubele sunt uriaşe

incendiu 13

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1,10, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la două gospodării învecinate de pe str. N. Titulescu, din Caransebeş.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş s-au deplasat de urgenţă la adresa indicată şi au acţionat imediat pentru limitarea propagării incendiului. Pentru lichidarea completă s-a acţionat timp de aproximativ trei ore şi a fost necesară decopertarea acoperişului uneia dintre gospodăriile afectate.

Incendiul a izbucnit într-o anexă a uneia din cele două gospodării, iar din cauza faptului că a fost observat târziu, s-a extins la izolaţia termică a imobilului învecinat şi apoi, prin stâlpul din lemn de susţinere a cornişei, la acoperişul celei de-a doua gospodării.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, dar au fost distruse bunuri în valoare estimativă de 100.000 lei, fiind afectate acoperişurile ambelor gospodării şi mai multe încăperi, precum şi aparatură electrocasnică şi izolaţia termică exterioară, a informat ISU Caraş-Severin.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns