Incendiu puternic la Secția ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța: 9 morți

incendiu spital

9 persoane – conform informațiilor de ultimă oră- au murit în incendiul puternic izbucnit, astăzi, la Secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde erau internate 10 persoane, conform unor surse oficiale citate de News.ro. Zeci de pompieri intervin pentru evacuarea pacienților. Imaginile difuzate de presa locală arată pacienți scoși de pompieri pe geam, la fel și cadre medicale. Guvernul a transmis că este activată o celula de criză la Ministerul de Interne, iar Raed Arafat merge la fața locului. din spital au decedat. Evacuarea pacienţilor şi căutarea eventualelor victime continuă.

Ministerul Sănătății a transmis că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, în această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară113 persoane, din care 10 persoane în ATI.

Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și la un spital mobil ISU. Au fost activate de către DSP Constanța și unitatile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.
foto: digi24

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *