Incendiu puternic la o hală de construcţii din Timişoara (video)

incendiu

Un incendiu cu mari degajări de fum i-a alertat, duminică, pe timişoreni. Flăcările au cuprins o hală de scule de 400 de metri pătraţi, de pe Calea Dorobanţilor din Timişoara.

incendiu timisoara1Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la o hala de scule de pe Calea Dorobanţilor din Timişoara. Întreaga hală are 400 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale. Fumul gros care a cuprins hala de aproximativ 400 de metri se poate observa de la mare depărtare.

”Am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la o hală în care sunt depozitate scule, pe Calea Dorobanților din Timișoara. La fața locului intervin pompierii militari cu 9 autospeciale de stingere, două autospeciale de salvare și lucru la înălțime și o autocisternă de 30000 de litri cu apă. Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 400 mp. În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există posibilități de propagare la vecinătăți. Pompierii lucrează pentru lichidarea incendiului. Din fericire, până in acest moment nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *