Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Bocşa: intervin pompierii din Caraș-Severin și Timiș

incendiu santuhalm1

Incendiu puternic la o fabrică de mobilă din Bocşa: intervin pompierii din Caraș-Severin și Timiș

Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marți la o fabrică de mobilă din județul Caraș-Severin. Flăcările s-au extins pe o suprafață de peste 2000 mp. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bocșa, au plecat inițial în misiune pentru a lichida flăcărilor care au cuprins mai multe materiale din lemn la o fabrică de mobilă din Bocșa, informează stiripesurse.ro.

La faţa locului au fost trimise șase echipaje de stingere, o autoscară, două autospeciale de primă intervenție și comandă, un echipaj de prim ajutor și grupa operativă a inspectoratului. Din ordinul inspectorului general, la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere și o cisternă din cadrul ISU Timiș.

CITEȘTE ȘI: Dezastru la Horticultura Timișoara: pierderi de jumătate de milion de lei și 500 de mii pe salariile angajaților de partid, în ultimele 6 luni

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, la mai multe focare, cu dezvoltare și propagare rapidă, pe mai multe direcții, pe o suprafață de peste 2000 mp.

Flăcările, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate și de vântul puternic, s-au propagat la trei hale situate în apropierea focarului, precum și la un uscător.

Acțiunea de stingere este îngreunată de materialele combustibile depozitate, ce au favorizat dezvoltarea, pe timpul arderii, a unor temperaturi înalte şi degajări mari de fum”, au anunțat reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Foto: arhivă cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *