Incendiu puternic într-un bloc: O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite

O persoană a murit, alte trei au fost rănite, iar 21 s-au evacuat dintr-un bloc din oraşul Reşiţa, în urma izbucnirii unui incendiu puternic într-un apartament.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, duminică dimineaţa, în jurul orei 4.40, prin apel la 112, a fost anunţat un incendiu pe str. Romaniţei din oraşul Reşiţa.

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă 17 pompieri militari cu două autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, la faţa locului au acţionat şi două echipaje ale serviciului de ambulanţă, echipaje ale Poliţiei şi ale furnizorilor de energie electrică şi gaz.

Incendiul se manifesta violent în apartamentul unui bloc de pe str. Romaniţei, în bucătărie şi una din camere.

Proprietarul a fost găsit decedat, fiind intoxicat cu monoxid de carbon, în cea de-a doua cameră a apartamentului.

În total, au fost evacuate 24 de persoane, o parte dintre acestea cu sprijinul autoscării, deoarece incediul a degajat mult fum care a pătruns pe casa scării. Din persoanele evacuate, trei au fost transportate la spital, iar uneia i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, pentru că a suferit un atac de panică.

„Incendiul a fost stins în jurul orei 5.30, dar forţele profesioniste de intervenţie se află încă la faţa locului pentru cercetarea cauzei incendiului şi pentru a se asigura că nu se va reaprinde, pentru că în apartament sunt depozitate multe deşeuri. În incendiu a fost distrus în totalitate balconul şi au fost afectaţi pereţii (înnegriţi de xfum) apartamentului de la nivel superior”, a arătat ISU Caraş-Severin, scrie mediafax.ro.

FOTO: expressdebanat.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns