Incendiu la o baracă, în vestul țării (Video)

Incendiu la o baracă, în vestul țării (Video)

Incendiu la o baracă, în vestul țării.

În această după-amiază, în jurul orei 18:00, subofițerii din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă, în zona fostei balastiere din Micalaca.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ciucă propune rambursarea a 20 de lei/zi pentru hrana refugiaţilor cazaţi în locuinţele persoanelor fizice

La fața locului, conform aradon, s-au deplasat 10 subofițeri, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul se manifesta cu putere la o baracă, care a și ars în totalitate. Flăcările s-au extins și la o a doua construcție din lemn, dar pompierii au reușit să limiteze extinderea focului. După 15 minute de la sosirea echipajelor de stingere la fața locului, incendiul a fost lichidat. Din fericire, în baracă nu se afla nimeni, în momentul izbucnirii incendiului.

Cauza probabilă de incendiu este utilizarea focul deschis în spații deschise. Cu alte cuvinte, cel mai probabil, cineva a dat foc la deșeuri sau vegetație, iar flăcările s-au extins la construcție.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul după 15 minute de intervenție. Nu s-au înregistrat victime.

Foto – video: Adela G

Video: AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *