Incendiu devastator în vestul țării. Video!

pompieri 29

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu la un atelier de vulcanizare, anexă la fosta stație de alimentare cu carburant din localitatea Vinga. Stația „Peco” este dezafectată.

CITEȘTE ȘI: Spulberat pe trecerea de pietoni, la Timișoara

Incendiu în localitatea Vinga.Detașamentul de Pompieri Arad intervine în aceste momente pentru stingerea unui incendiu la un atelier de vulcanizare, anexă la fosta stație de alimentare cu carburant în localitatea Vinga.Stația "Peco" este dezafectată.La intervenție s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autospeciala SMURD, o autospeciala de munca operativă, 4 ofițeri, 15 subofiteri cu sprijinul SVSU Vinga cu o autospeciala și 3 voluntari și SVSU Sagu o autospeciala autospeciale și 5 voluntari.La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent la întreaga construcție cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție.Incendiul a fost localizat și limitat fără a se propaga la construcțiile anexe.În acest moment se acționează pentru stingere.

Publicată de ISU ARAD pe Marţi, 3 decembrie 2019

La intervenție s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autospecială SMURD, o autospecială de muncă operativă, patru ofițeri, 15 subofițeri cu sprijinul SVSU Vinga, două autospeciale și șase voluntari. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent la întreaga construcție, însă salvatorii au reușit să îl limiteze pentru a nu se propaga la construcțiile anexe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *