Incendiu devastator, accident cumplit și alte misiuni grele pentru pompierii din vestul țării

Pompierii arădeni au fost solicitați, în weekend, în aproape 100 de misiuni. Ei au stins cinci incendii, dintre care unul a avut consecințe grave.

CITEȘTE ȘI: Primii colindători au trecut, astăzi, pragul redacției

O casă din satul Radești, comuna Almaș, a fost distrusă în totalitate. Au luptat cu flăcările membrii Detașamentului de Pompieri Sebiș, sosiți la fața locului cu trei autospeciale. Incendiul a fost unul greu de stăpânit, pentru că se manifesta violent, favorizat de faptul că imobilul era construit din lemn. Pericolul de propagare la locuințele învecinate era extrem de mare.

Pompierii au reușit să evite acest lucru, salvând totodată și anexele casei cuprinse de flăcări. Echipajele de descarcerare ale Detașamentului Arad și ale Secției Bârzava au intervenit la două accidente rutiere.

Din păcate, în unul dintre cazuri o victimă era decedată în momentul sosirii echipelor de intervenție. Este vorba despre ciocnirea dintre o autoutilitară și un camion de mare tonaj, care a avut loc pe DN 7, în zona Hanul de la Răscruce. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, din județul Gorj, și-a pierdut viața.

Cele nouă echipaje SMURD ale pompierilor arădeni, unul de terapie intensivă mobilă și opt echipaje de prim-ajutor, au executat 82 misiuni de acordare a asistenței medicale prespitalicești.

Au mai fost executate și alte tipuri de misiuni, inclusiv asigurări ale unor evenimente cu public numeros care pot genera situații de urgență


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns