Incendii în vestul țării: au luat foc o casă, un ATV și un BMW

incendiu caras 2

Pompierii militari cărășeni au intervenit de urgență ieri, la un incendiu care a izbucnit la un ATV parcat sub o terasă de lemn din curtea unei gospodării din municipiul Caransebeș, foc care amenința să se extinda și la casa de locuit.

CITEȘTE ȘI: Lecțiile gripei spaniole: Al doilea val al pandemiei ar putea provoca mai multe decese decât primul

Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a intervenit de urgență cu o autospecială de stingere și in timpul cel mai scurt a localizat incendiul, evitându-se astfel extinderea acestuia la întreaga locuința aflată în imediata apropiere a locului unde era parcat ATV-ul, focul fiind lichidat in cel mai scurt timp.
Nu s-au inregistrat victime, fiind distruse de foc ATV-ul și terasa de lemn în totalitate, un autoturism BMV in proporție de 20 la sută, fiind salvată casa de locuit. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt-circuit la instalația electrică a vehicului de teren.

Cel de-al doilea incendiu la care s-a intervenit a izbucnit la o casă din localitatea Ciclova Romană, unde focul se manifesta la acoperișul casei cu pericol de extindere la anexele acesteia și la locuința învecinată. S-a intervenit de urgență cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Oravița, care au localizat și lichidat incendiul în cel mai scurt timp.

Nu s-au înregistrat victime, incendiul distrugând aproximativ 120 mp din acoperișul casei, 11 grinzi și aproximativ 2000 kg de cereale, o mobilă veche și 5 televizoare, acoperișul casei învecinate fiind afectat de foc pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Cauza probabilă a incendiului se află în curs de stabilire.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *