Încă un poliţist bătut pe stradă de un bărbat fără declaraţia pe proprie răspundere

politia rurala

Un bărbat din Berbeşti a ieșit noaptea pe stradă, fără declarația obligatorie pe proprie răspundere și, spre ghinionul unei patrule de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag, s-a întâlnit cu agenții.


CITEȘTE ȘI:
Arde pădurea în vestul țării. Se intervine cu un elicopter care aruncă apă. Video!

Bărbatului i-au fost cerute documentele și declarația, însă acesta nu a putut să prezinte declarația, așa că a început să exercite acte de violență asupra acestora. Unul dintre agenți are nevoie de aproape două săptămâni de îngrijiri medicale, conform observator.tv

Agresiunea vine la scurt timp după incidentul de la Luduș, în care un alt polițist a fost bătut de un bărbat fără declarație, însă acesta a necesitat 9 zile de îngrijiri medicale.

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei anunță că au dispus trimiterea în judecată a inculpatului CVC, faţă de care a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

„Inculpatul, în timp ce se deplasa împreună cu alte două persoane pe DN 19, pe raza localităţii Berbeşti a fost oprit de către o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 5 Poliţia Rurală Ocna Şugatag care, în exercitarea atribuţiilor de serviciu efectua verificări privind respectarea măsurilor dispuse prin Ordonanţa militară nr. 3 / 2020. Solicitându-i-se actul de identitate şi declaraţia pe propria răspundere privind motivele pentru care a părăsit domiciliul, inculpatul nu a prezentat aceste înscrisuri şi a avut un comportament agresiv faţă de agenţii de poliţie. A exercitat acte de violenţă asupra acestora, iar unul dintre lucrătorii de poliţie, în urma agresiunii comise de către inculpat, a suferit leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale”, informează purtătorul de cuvânt al Parchetului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Încă un poliţist bătut pe stradă de un bărbat fără declaraţia pe proprie răspundere

  1. Slabut politist ,mai ales pe timp de Stare de Urgenta! Oare ,daca individul avea si „declaratie pe propria raspundere’,nu-l batea mai tare pe politist ,pentru neutilizarea armamentului din dotare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *