Încă un bloc din Timișoara a fost reabilitat termic

Încă un bloc din Timișoara a fost reabilitat termic

Încă un bloc din Timișoara a fost reabilitat termic

Încă un bloc din cele 68 de imobile incluse în programul de reabilitare termică a intrat în etapa finală. Blocul de pe strada Sirius nr. 32 se află în proces de recepție.

Prin programul de reabilitare termică derulat de Primăria Municipiului Timișoara, 3.400 de apartamente și peste 8.000 de locuitori beneficiază sau vor beneficia de un confort termic îmbunătățit, comparabil cu cel al blocurilor nou construite.

“A fost o provocare să deblocăm programul dar acum timișorenii care locuiesc în peste 500 de apartamente simt beneficiile. După reabilitare, pierderile de căldură se apropie de cele de la blocurile noi. Rând pe rând, blocurile incluse în program sunt gata. Avem în execuție, în diverse etape, 32 de blocuri, iar 15 sunt finalizate”, a declarat viceprimarul Ruben Lațcău.

CITEȘTE ȘI: Campioni la biruri: Timișoara are cele mai mari taxe și impozite din țară, în 2024

Blocul de pe Splaiul N. Titulescu nr. 10 A va intra în curând în etapa de recepție. Locatarii susțin că facturile la încălzire s-au redus iar confortul termic este mai mare pe timp de vară.

Pe Bd. Dragalina nr. 31-37, lucrările, în valoare de peste 3 milioane de lei, vor fi finalizate în această vară.
Pe strada Gh. Lazăr nr. 36, partea interioară a lucrărilor este finalizată, iar reabilitarea completă va fi gata în următoarele 2-3 luni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *