Încă o zi de distracție în Parcul Primăverii. Programul

parcul

Ateliere de creație, tururi ghidate în cadrul Muzeului Satului Bănățean, antrenamente canine, dar și o vânătoare de comori pentru obținerea celei mai căutate formule ”Tinerețe fără bătrânețe”, sunt doar câteva dintre atracțiile de astăzi din Parcul Primăverii.

Iată programul

Scena BAZAR:

16:00 – 22:00 CellestiΛns cu George Allen & Sonophone

Curtea MERLIN:

17:00 – 18.00 Animație pentru copii: E momentul să te întâlnești cu personajele de basm, să vedem cât de greu îți e să le recunoști.

17:00 – 21:00 Crucea Roșie Filiala Timiș cu ateliere de prim ajutor precum tratare răni, verificarea semnelor vitale, imobilizare, poziția lateral stabilă, resuscitare și multe altele.

18:00 – 19:00 Piesă de teatru: Jack și vrejul de fasole.

Zonă ATELIERE CREAȚIE:

12:00 – 20:00 Atelier cioplit în lemn organizat de Muzeul Național al Banatului la Gospodăria de la Jebel din cadrul Muzeului Satului Bănățean.

14:00 – 19:30 Atelier creație copii: Pictură ceramică – forme flori, păsări, buburuze, fluturi etc. – Atelier „Micul artist” pictează și învață noțiuni noi de cromatică.

18:00 – 20:00 Grupul Companioni și Camarazi va desfășura o serie de activități de divertisment și antrenament canin. În cadrul evenimentului vom oferi publicului antrenamente de educație canină. Dresaj de baza, dresaj de specialitate precum: Căutare/salvare, show expozițional etc.

În întregul PARC:

12:00 – 18:00 Aventura începe la Parcul Primăverii. Copiii cu vârsta între 6 și 12 ani pot participa la un traseu de aventură care îmbină elemente de poveste cu probe sportive, ocazie cu care micuții își testează deopotrivă abilitățile fizice și pe cele strategice. Traseul poate fi folosit de către copii, doar sub supravegherea unui părinte sau a unui adult care îi însoțește.

16:00 – 17:00 Tur ghidat pentru vizitarea Muzeului Satului Bănățean (cu plecare de la troiță, din apropierea intrării în muzeu), organizat de Muzeul Satului Bănățean.

18:00 – 19:00 Tur ghidat pentru vizitarea Muzeului Satului Bănățean (cu plecare de la troiță,din apropierea intrării în muzeu), organizat de Muzeul Satului Bănățean.

CITEȘTE ȘI: Ce facem cu lumânarea de la Înviere. Cum şi când mai poate fi aprinsă şi de ce nu e bine s-o aruncăm

18:00 – 20:00 Treasure Hunt – Înscrie-te la vânătoare de comori pentru obținerea celei mai căutate formule, cea a „Tinereții fără Bătrânețe”. În încercarea de a găsi elixirul tinereții, echipele participante vor lua contact cu personaje, probe și ghicitori inedite, vor rezolva jocuri logice și vor deschide cutii și plicuri misterioase. Înscrierea se face pe link-ul https://parculprimaverii.ro/treasure-hunt/.

Curte BISERICĂ:

12:00 – 20:00 Expoziție icoane metropolitane, Mitropolia Banatului.

Zonă EXPOZIȚII:

12:00 – 20:00 Expoziție Lumina Florilor de Paşti – Expoziție icoane organizată în parteneriat cu Mitropolia Banatului și Şcoala Gimnazială Sfântul Antim Ivireanul (Casa Națională din complexul muzeal).

12:00 – 20:00 Expoziție Ouă pictate localizată în clădirea administrativă

12:00 – 20:00 Expoziție Icoane deținute de Muzeul Satului Bănățean desfășurată în clădirea administrativă

12:00 -23:00 Expoziție Foto Jurnalistică

Parcul Primăverii este un parc tematic, adaptat după basmul românesc, cu prilejul sărbătorilor pascale la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *