Încă o încercare pentru sala polivalentă

Primăria Municipiului Timișoara, o instituție în care drepturile oamenilor simpli sunt călcate în picioare

În cadrul ședinței de consiliu local convocată de îndată de primarul Timișoarei, forul deliberativ a avut de aprobat două proiecte urgente și unul delicat.

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu a explodat după atacul la Mitropolitul Banatului: ‘Este de neînţeles, lipsit de substanţă şi bun simţ’

Prima urgență s-a referit la aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul care prevede achiziția a 44 de autobuze electrice în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), iar cea de-a doua, la recuperarea unor bani pe axa „retro” de proiecte din fonduri europene, pentru care trebuia actualizat rapid inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al municipiului Timișoara.

Al treilea proiect, cel delicat, vorbea despre trecerea din proprietatea privată a Timișoarei în cea publică a unui teren situat în preajma Stadionului „Dan Păltinișanu”, pe care municipalitatea dorește să se construiască viitoarea sală polivalentă cu 16.000 de locuri.

După o oră de discuții despre interesul public, administrație și înțelegerile pe care sunt capabile să le facă partidele de dragul cetățenilor, toate cele trei proiecte au fost aprobate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns