Încă aproape 200 de noi cazuri de COVID-19. Trei sunt din Timiș

coronavirus 1 2

Până astăzi la prânz, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 12.829 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 191 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Totodată, 1240 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov și Harghita, au decedat.

La ATI,  sunt internați 182 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.371 de persoane. Alte 95.176 de persoane se aflau în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicală.

La nivel național, au fost prelucrate 421.451 de teste.

În judeţul Timiş, în ultimele 24 de ore au fost confirmate trei noi cazuri de infectări cu COVID-19. Acest raport vine după mai multe zile în care au fost consemnate zero sau maxim un caz. Timişul ajunge astfel la 504 de persoane îmbolnăvite.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns