În trei școli din Timișoara, elevii învață în frig

Noi avarii la reţelele de apă şi căldură în Timişoara

Trei școli din Timișoara nu au, în continuare, căldură din cauza unor defecțiuni la instalații.

Purtătorul de cuvânt al Colterm, Ofelia Herghelegiu, spune că, din momentul în care compania de termoficare a început să furnizeze agent termic, 30 de unități de învățământ au avut nevoie de intervenție, dar problemele au fost remediate deja la 27 dintre ele

“S-au sesizat probleme la 30 de școli, s-a primit comandă de la primărie către Colterm. 27 deja au fost rezolvate. Mai sunt trei, dar se lucrează pentru că vrem, în cel mai scurt timp, să rezolvăm toate problemele”, precizează Ofelia Herghelegiu.

La Colterm au fost primite și sesizări de la consumatori din diverse zone ale orașului care nu aveau căldură în locuințe.

“Furnizăm pe timp de noapte. Nu furnizăm la parametri de iarnă pentru că nici temperaturile nu necesită acest lucru. Sesizările au venit punctual, facem toate eforturile să rezolvăm problemele. Acum, lipsa căldurii poate avea cauze diferite, în multe cazuri la vanele de branșament, anumite calorifere mai trebuie aerisite”, mai spune Ofelia Herghelegiu.

Vă reamintim, Colterm va furniza căldură și ziua, doar când temperaturile vor coborî sub 10 grade timp de trei zile consecutiv.

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns