În Timişoara se ridică din nou autovehiculele parcate neregulamentar!

La Timişoara a început vânătoarea de maşini parcate neregulamentar sau pe trotuare. Acţiune în forţă a poliţiei

În Timişoara se ridică din nou autovehiculele parcate neregulamentar!

Polițiștii locali acționează permanent pentru luarea măsurilor legale în cazul autovehiculelor oprite sau staționate neregulamentar pe raza municipiului Timișoara, cu atât mai mult cu cât aceste aspecte sunt printre cele mai semnalate de cetățenii orașului.

Pe lângă sancțiuni, de la mijlocul lunii februarie, s-a revenit la ridicarea autovehiculelor care încurcă flagrant traficul rutier sau pietonal, odată cu reorganizarea SDM, prin Serviciul Public de interes local pentru Administrarea Parcărilor Publice – Timpark reluându-se această activitate în colaborare cu polițiștii locali.

Astfel, în ultima lună și jumătate, au fost ridicate 58 de vehicule parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Mureșan – Spitalul Județean, M. Eminescu, Revoluției 1989, Gh. Dima, A. Ipătescu, Dâmbovița, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babeș, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther și altele.

În Timişoara se ridică din nou autovehiculele parcate neregulamentar!

Alți 3579 conducători auto depistați încălcând legislația în vigoare pe linie de oprire sau staționare au fost sancționați de la începutul acestui an și până în prezent.

 CITEŞTE ŞI: Se numără mașinile de pe șoselele din Timiș

„Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, și pot ajunge până la 725 lei, pentru staționare, cu 2, respectiv 3 puncte penalizare la permis. Pentru a evita sancționarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația în domeniu, deoarece se acționează zilnic pe această linie”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

Foto: Poliţia Locală Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *