În Timișoara se deschide o nouă fabrică de biciclete. Vor fi create 300 de noi locuri de muncă

În Timișoara se deschide o nouă fabrică de biciclete. Vor fi create 300 de noi locuri de muncă

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat miercuri că în municipiu va fi deschisă o fabrică de biciclete, care va începe producția la primăvară, urmând să fie create aproximativ 300 de noi locuri de muncă.

„Este un semnal puternic faptul că producătorul de biciclete Corratec a ales Timișoara pentru extinderea investițiilor pe care le are în Europa. M-am întâlnit anul acesta cu ei de două ori, când firma – este o afacere de familie din Germania – încă era indecisă între mai multe orașe din Europa. Le-am spus despre transformarea orașului ca hub de producție și dezvoltare în domeniul velo și mobilitate verde, despre calitatea vieții la Timișoara și proiectele noastre de dezvoltare urbană, despre spiritul inovator al timișorenilor, despre deschiderea administrației către firme care vor să investească pe termen lung în potențialul Timișoarei.
Compania germană a cumpărat fabrica Kathrein din Timișoara și estimează că în primăvară va începe producția de biciclete. În cifre, investiția înseamnă 300.000 biciclete (inclusiv electrice) și în primii doi ani, 300 de noi locuri de muncă”, a scris Fritz pe Facebook.

Imagine cu titlu ilustrativ (lemonde.fr)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “În Timișoara se deschide o nouă fabrică de biciclete. Vor fi create 300 de noi locuri de muncă

Lasă un răspuns