În Timişoara, nepăsarea și lipsa bunului-simț călătoresc cu tramvaiul 7 – FOTO

tramvai7

Linia de tramvai numărul 7 deservește locuitorii din zona de sud a orașului: Bălcescu, Elisabetin, Fratelia, Calea Șagului, Iosefin.

Este, de decenii, și afirm acest lucru în deplină cunoștință de cauză, una dintre cele mai vitregite linii de transport public ale orașului. „7”-le a circulat mereu rar și cu tramvaie vechi.

CITEŞTE ŞI:
ACCIDENT RUTIER PE ŞOSEAUA DEVA – LUGOJ: TREI VICTIME, DINTRE CARE DOI COPII

Și murdare, nu o dată mirosul, dar și murdăria de pe scaune făcând dintr-o călătorie un supliciu greu de suportat, mai ales dacă, nefigurând în lunga listă cu gratuități acordată de RATT, plătești pentru călătorie, un bilet sau un abonament.

Dacă la vechimea tramvaielor nu dorim să facem vreun comentariu, în ceea ce privește starea de curățenie, reproșurile sunt multe, tare multe…

Instantaneele din imagine au fost surprinse, recent, într-un „7”, și vorbesc de la sine… Cojile de semințe erau aruncate nonșalant pe jos de un adolescent care a privit cu reală uimire îndemnul de a fi civilizat, neașteptându-se, bineînțeles, să fie deranjat din „activitatea” sa.

Nu a scos nici un cuvânt, a preferat doar să privească pe geam ca și cum semințe mânca altcineva… Șervețelele de pe podea erau, deja aruncate când am urcat în tramvai… Am mai observat, sub un scaun, și niște coji de pizza…

Ce ar mai fi de zis? Doar că nepăsarea și lipsa bunului-simț călătoresc cu tramvaiul 7. Iar vina este împărțită între așa-zișii pasageri care, cu suguranță, se plimbă pe gratis, și regia de transport local, incapabilă să ofere condiții cât de cât civilizate călătorilor de bună-credință, plătitori pentru acest serviciu de utilitate public.

tramvai7 1


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *