În grupă cu trei echipe din Bucureşti

În grupă cu trei echipe din Bucureşti

În grupă cu trei echipe din Bucureşti

Federaţia Română de Rugby a stabilit componenţa seriilor din faza secundă a campionatului. Seria echipei SCM USV Timişoara este alcătuită din două echipe ce au evoluat în grupa 1, două din grupa 2 şi una nou-înfiinţată.

Elevii antrenorului Valentin Calafeteanu (locul al treilea în grupa 1) se vor duela cu Dinamo Bucureşti (locul al patrulea în grupa 1), CS Năvodari (locul al patrulea în grupa 2), RC Griviţa-UNEFS Bucureşti (locul al cincilea în grupa 2) şi nou-înfiinţata Rapid Bucureşti.

CITEȘTE ȘI: CSC Dumbrăviţa a strâns rândurile

Faza a doua a campionatului se va disputa fără jucătorii chemaţi la echipa naţională, va începe la 12 august, dar mai sunt de stabilit câteva detalii privitoare la modul de disputare.

Bănăţenii se vor reuni luni, urmând să efectueze vizita medicală şi să aibă un program de reacomodare la efort în cursul săptămânii viitoare.

În acest moment, următorii 13 jucători ai echipei SCM USV Timişoara se află la loturile naţionale: Kemal Altinok, Dănuţ Jipa, Alexandru Bucur, Stephen Shennan, Manumua Tevita, Romeo-Corrado Şteţco (la naţionala de rugby în 7 în Polonia la Jocurile Europene, unde România a pierdut în grupe cu Marea Britanie, Portugalia şi Lituania), Ciprian Chiriac, Eugen Căpăţână, Lucian Mureşan, Vlad Neculau, Gabriel Rupanu, Alin Conache, Marius Simionescu (în cantonamentul echipei de rugby în XV, aflată în pregătiri pentru Cupa Mondială).

Sursa foto: Facebook – SCM RUGBY Timisoara -Oficial


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *