În ciuda promisiunilor din campanie, la Timișoara se taie în continuare copaci

În timpul campaniei electorale de anul trecut pentru alegerea diriguitorilor administrației publice din Timișoara, una dintre promisiunile câștigătorilor a fost că nu se vor mai tăia arbori și că aceștia vor fi respectați. Cel puțin așa credea unul dintre cititorii noștri, care a avut surpriza să constate dispariția recebntă, prin tratare cu drujba, a câtorva copaci, unii chiar în imediata apropiere a clădirii primăriei.

CITEȘTE ȘI: Rata de infectare cu coronavirus continuă să scadă, la Timișoara. Care sunt localitățile în care aceasta are cele mai mari valori: printre ele, Peciu Nou și Parța

Tăierea copacilor pentru a face loc betoanelor cu justificarea că „facem un oraș pentru oameni, nu pentru copaci” a fost unul din motivele de revoltă ale timișorenilor împotriva vechii administrații. Să-și fi uitat șefii cei noi promisiunile din campanie sau ni se va explica, din nou, că era vorba de arbori bătrâni și bolnavi?

2 Comments
Rodica 07/04/2021
Wow ce descoperire!! Pai in fundal se vede ca e plantat un copacel in locul celui taiat! Timisoara e un oras dinamic, care necesita uneori taieri de arbori din diverse motive, ca e batran, ca obtureaza un acces, pentru a face loc unei amenajari...ideea e sa se planteze altii!! Nu m-ai aveti subiecte?
victoragio 06/04/2021
Oauu, ce interesant !!!