În ciuda promisiunilor din campanie, la Timișoara se taie în continuare copaci

taiat 3 1

În timpul campaniei electorale de anul trecut pentru alegerea diriguitorilor administrației publice din Timișoara, una dintre promisiunile câștigătorilor a fost că nu se vor mai tăia arbori și că aceștia vor fi respectați. Cel puțin așa credea unul dintre cititorii noștri, care a avut surpriza să constate dispariția recebntă, prin tratare cu drujba, a câtorva copaci, unii chiar în imediata apropiere a clădirii primăriei.

CITEȘTE ȘI: Rata de infectare cu coronavirus continuă să scadă, la Timișoara. Care sunt localitățile în care aceasta are cele mai mari valori: printre ele, Peciu Nou și Parța

Tăierea copacilor pentru a face loc betoanelor cu justificarea că „facem un oraș pentru oameni, nu pentru copaci” a fost unul din motivele de revoltă ale timișorenilor împotriva vechii administrații. Să-și fi uitat șefii cei noi promisiunile din campanie sau ni se va explica, din nou, că era vorba de arbori bătrâni și bolnavi?


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “În ciuda promisiunilor din campanie, la Timișoara se taie în continuare copaci

  1. Wow ce descoperire!! Pai in fundal se vede ca e plantat un copacel in locul celui taiat! Timisoara e un oras dinamic, care necesita uneori taieri de arbori din diverse motive, ca e batran, ca obtureaza un acces, pentru a face loc unei amenajari…ideea e sa se planteze altii!! Nu m-ai aveti subiecte?

Lasă un răspuns