În cea mai blestemată intersecţie din Arad au murit mai mulţi oameni decât la Revoluţie!

accident Arad1

Foto: accidentul.ro

Au murit în intersecția străzilor Kogălniceanu cu Șaguna mai mulți arădeni decât la Revoluție; accidentele, unele absolut inevitabile, au făcut victime nevinovate mai multe decât cancerul și tuberculoza – dar nimeni, în afară de supraviețuitori, nu a plătit pentru asta. Moartea își ia obolul cu o periodicitate cvasi-implacabilă în acea blestemată intersecție riverană centrului orașului, iar dacă dai un search pe Google cu „intersecția Kogălniceanu cu Șaguna” vei fi șocat de lunga listă de linkuri afișate – toate cu „accident grav în intersecția blestemată”, „ziua și accidentul în intersecția morții”, „mașină de poliție lovită în plin”, „femeie strivită de ambulanță”… de ți-e greu, silă și jenă, deopotrivă, să mai inventezi titluri care, da, se repetă – ca un film horror de categorie B în care subiectul e același, mor toți și doar actorii se mai „rotesc”.

Atât de simplă precum accesarea unui telefon pe interior și convocarea unei ședințe, soluția – semaforizarea și/sau montarea unui sens giratoriu – este, pur și simplu, ignorată de singurul administrator care ar putea face asta… printr-un simplu telefon dat de pe fixul Primăriei. Acest fapt vorbește, în primul rând, despre caracterul lui Gheorghe Falcă – pentru că despre lipsă de caracter, despre obrăznicie (iată: etalată până și în fața lucrurilor cu care niciun om normal la cap nu glumește) este vorba în această ecuație edilitară de gradul I, cu o rezolvare mediocră… pentru nota 5.

Citește și:

EXCLUSIV! Două comune de la marginea Timişoarei îşi dispută teritoriul în instanţă. Cine câștigă?

 

ESTE OFICIAL! Zeci de mii de şoferi din România vor trebui să plătească o TAXĂ de drum MAI MARE!

Obrăznicie și indolență criminală – pentru că Falcă, dacă e s-o iei riguros, știe să pună semafoare, să facă giratorii… chiar și pasarele de milioane de euro pentru sinucigași și bănci pentru boschetari de 8000 de euro știe să facă! De exemplu, când pupăza de nevastă-sa n-a fost în stare să ia o banală curbă de 90 de grade ca să intre pe Horia, ieșind un pic „șifonată” din experiența respectivă, Ghiță a știut să-i facă un giratoriu numai al ei… să aibă șoferii ce-njura. Sau când era prietenul său, Lile, șef la circulație, umplea de semafoare toate periferiile… că, nah, se câștiga bine din asta. Sau când planta giratorii în spatele blocurilor de la Făt Frumos, pe unde trec mașini cu frecvența traficului din Ususău… de râdeau de se spărgeau muncitorii de ce tâmpenii îi pun șefii să facă… Sau când tăia copaci seculari pentru ca clădirile iluminate „arhitectural” de nevastă-sa să se vadă integral în poze… Sau…

 

Continuarea pe specialarad.ro .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *