Impresionați de drama unei familii, câţiva poliţişti au pus mână de la mână pentru a o ajuta

Impresionați de drama unei familii dintr-un sat din vestul ţării, a cărei casă a fost devastată de două incendii, produse în aceeași zi, la câteva ore distanță unul de celălalt (în cursul anului trecut), poliţiştii au hotărât să pună mână de la mână pentru a ajuta familia năpăstuită.

În urma celor două incendii, familia, cu o fetiță în vârstă de doi ani și nouă luni, a rămas sub cerul liber, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Din fericire, în momentul tragediei nimeni din familie nu a fost acasă, însă cei doi tineri şi fetița lor au rămas doar cu câteva haine. Aceştia locuiesc, si  în momentul de faţă, într-o cabană (improvizată, în condiţii precare), în localitatea Almașu Sec, lângă Deva.

Aici, mama în vârstă de doar 28 de ani şi fetiţa sa au primit vizita „ajutoarelor cu epoleţi” ai lui Moş Crăciun.

Poliţiştii hunedoreni au dorit să ofere, în acest mod, o rază de speranţă familiei greu-încercate. Pe lângă alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării şi haine, aceştia au oferit familiei şi o sumă de bani, necesară refacerii locuției afectate de flăcări.

Nu este prima dată când polițiștii ajută acesta familie. Eu au făcut un gest asemănător şi anul trecut, la scurt timp de la producerea incendiului. Aflând că tânăra familie nu a reușit încă să îşi refacă agoniseala, oamenii legii au hotărât să revină la Almașul Sec, pentru a aduce bucurie acestei familiei.

Tot azi, polițiștii hunedoreni au oferit cadouri (alimente, dulciuri, produse de igienă) și altor două familii din comuna Băiţa, care trăiesc în condiții precare.

Acțiunile umanitare ale polițiștilor vor continua şi în perioada următoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns