Guvernul Orban a decis plafonarea pensiei minime pentru 2020 la 704 lei

Decizie de ultimă oră. Guvernul Orban nu crește pensiile în anul 2020. Conform ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pensia minimă va fi plafonată la suma de 704 lei.

Alexandru susține că măsura este generată de presiunea existentă pe buget, conform stiripesurse.ro.

„Nu ignorăm problema, suntem foarte concentrați pe acest aspect”, a spus Alexandru.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Guvernul Orban a decis plafonarea pensiei minime pentru 2020 la 704 lei

  1. Plafonati pensia amaritilor care au 700 de lei și nu le plafonati pe cele ,, speciale ,, ale celor mai ,, speciali ,, dintre români,cu pensii de 30 000 de lei , sînteți la fel ca si psd ul , nimic în plus , nimic în minus , cele 2 000 000 000 de euro cît reprezintă pensiile speciale si de serviciu intr un an nu ,, presează ,, bugetul , dar ,, presează ,, cei cu 700 de lei , Rusine !!!!!

  2. Rusine, pacat ca v-a votat lumea. Sunteti mai rai si mai plangaciosi ca PSD. A-ti ajuns la ciolan si loviti in cea mai amarata categorie sociala. Rusine sa va fie neispravitilor!

  3. Sunt pentru impozitarea pensiilor speciale si cresterea pensiei minime la 500 euro/ luna,cum au grecii…ca tot ne pregatim pentru EURO.

  4. Sa va fie rusine Liberali nenorociți plafonati pensia minima ,trăiți voi cu 700 de lei ,si sa fii bolnav nu va este rusine gunoaie ordinare .Pensiile speciale le mențineti,ce a ti urlat ca veti face in campanie gunoaie ce sunteti.

Lasă un răspuns