„Important e să se facă o sală de sport, restul sunt discuţii”, susţine deputatul Alfred Simonis

Realizarea la Timişoara a unei săli polivalente cu 16.000 de locuri este văzută ca o mare realizare de către deputatul PSD Alfred Simonis, mai ales că acest obiectiv era aşteptat de multă vreme.

În acelaşi timp, Simonis nu înţelege poziţia primarului Nicolae Robu, care nu este de acord cu locaţia stabilită pentru această investiţie.

Concret, noua sală de sport va fi amplasată pe un teren aparţinând Consiliului Judeţean Timiş, la ieşirea din Timişoara înspre Giroc, loc considerat prea îndepărtat de către primar.

Deputatul PSD îi aminteşte însă primarului că astfel de obiective sportive sunt amplasate la margine chiar şi în marile oraşe ale lumii, explicaţia fiind că doar în astfel de locaţii există posibilitatea dezvoltării infrastructurii necesare.

Doar dacă ne gândim la locurile de parcare, spune Simonis, înţelegem anvergura fenomenului. Se pare că nu la fel gândeşte şi primarul Timişoarei, pe care deputatul PSD îl compară cu „un copil care nu mai intră în meci dacă nu jucăm cu mingea lui sau dacă nu joacă pe nu ştiu ce post.

Important e că se face această sală de sport, iar cei de la Compania Naţională de Investiţii au văzut acest teren şi şi-au dat acordul. N-aş vrea să ratăm acest obiectiv doar pentru ifosele primarului”.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “„Important e să se facă o sală de sport, restul sunt discuţii”, susţine deputatul Alfred Simonis

  1. La o capacitate de 16000 locuri , la evenimentele deosebite , daca merg 4 oameni intr o masina ar fi 4000 masini.plus jandarmi etc…se blocheaza toata zona de la intrare in giroc…nefiind locuri de parcare…in schimb daca se face in zona stadion DP , parcari si mijloace de transport exista suficiente.in giroc sa se faca mai multe intrari -iesiri si dupa aceea oricand se pot da intrebuintari acelui teren. Orice se face in zona DP va fi un real succes.nu exista argumente pt zona giroc.inclusiv noul stadion ar trebui sa se faca in locul lui DP, nu exista logica sa se mentina 2 stadioane unul langa altul!

Lasă un răspuns