Îmbunătăţirile edilitare au prins viteză într-o localitate de lângă Timişoara

Localitatea Giarmata Vii se bucură în ultima vreme de o atenţie sporită a edililor comunei Ghiroda. La ora actuală, cele mai mari lucrări din comună se desfăşoară în satul situat între drumul naţional Timişoara-Lugoj şi aeroport.

Este vorba despre lucrări de asfaltare a străzilor, după cum aflăm de la viceprimarul Dan Trăiuşan. Strada Teilor este actualmente în curs de modernizare, după ce acelaşi lucru s-a întâmplat deja pe străzile Parcului, Cerna, Înfrăţirii şi Viorelelor.

Lucrarea ar trebui să se încheie în circa două săptămâni, după cum susţine Trăiuşan. Giarmata Vii este o localitate în plină expansiune, având actualmente peste 500 de case şi aproape 1.900 de locuitori.

Este un loc liniştit, netraversat de nicio mare şosea şi, în plus, Timişoara e la doar o aruncătură de băţ. Sunt motive pentru care numeroşi orăşeni aleg să-şi ridice case aici.

O altă investiţie finalizată recent a vizat redimensionarea şi modernizarea căminului cultural din Giarmata Vii, a cărui capacitate s-a dublat prin proiectul respectiv. Ultimul obiectiv edilitar dat deja în funcţiune este un loc de joacă pentru copii, de dimensiuni destul de generoase şi dotat cu tot ceea ce e nevoie pentru ca cei mici să se recreeze.

Părculeţul a fost amenajat în apropiereaa arenei sportive din Giarmata Vii.

0 Comments

No Comment.