Imaginile momentului! Europa fierbe din cauza restricțiilor! Mii de oameni au ieșit în stradă la Paris și Viena

Imaginile momentului! Europa fierbe din cauza restricțiilor! Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă la Paris și Viena

Imaginile momentului! Europa fierbe din cauza restricțiilor! Mii de oameni au ieșit în stradă la Paris și Viena

Mii de francezi au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva modificărilor aduse reglementărilor țării privind permisul COVID-19, conform antena3.ro.

Oficialii guvernamentali au confirmat marți că intenționează să adopte o lege care să blocheze efectiv persoanele nevaccinate din locurile de cazare.

Până acum, Franța a impus permisul de sănătate pentru coronavirus, cerând oamenilor să prezinte dovada unui test negativ recent sau o dovadă a vaccinării pentru intrarea în restaurante, cafenele și cinematografe, precum și pentru a se urca în trenuri.

Noua modificare va elimina opțiunea de a arăta un test negativ, ceea ce înseamnă că persoanele nevaccinate nu vor mai avea acces în hoteluri sau trenuri.

CITEȘTE ȘI: Suntem mai bogaţi sau mai proşti decât americanii? În Boston circulă troleibuze fabricate în 2004, iar în Timișoara ajung la fier vechi troleibuze din 2008, care au costat 360.000 de euro bucata

Franța a introdus anul trecut un permis de sănătate care împiedică persoanele fără un test PCR negativ sau o dovadă de vaccinare să intre în locurile de cazare, trenuri și autobuze interregionale și zboruri interne.

Dar acum vrea să transforme permisul într-un pașaport de vaccinare, ceea ce înseamnă că doar persoanele complet vaccinate vor avea acces.

Proteste similare au loc și în Viena și Berlin.

Foto: antena3.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imaginile momentului! Europa fierbe din cauza restricțiilor! Mii de oameni au ieșit în stradă la Paris și Viena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *