Imaginile MITEI! Cum a prins DNA Timişoara în flagrant un şef de consiliu județean: ‘Nu știu ce-i cu banii’

Au apărut imaginile de la flagrantul în care Nicolae Ioțcu, fostul președinte al Consiliului Judeţean Arad, a primit 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, chiar în fața locuinței sale. Nicolae Ioţcu a fost condamnat în prima instanță la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, după ce ar fi cerut bani de la administratorul unei firme pentru atribuirea unui contract.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Arad a fost prins chiar în faţa vilei sale din oraş.

În imagini sunt surprinse primele minute ale flagrantului, în care Nicolae Ioțcu este întrebat de procurorul de caz de ce a aruncat din mână, pe capota mașinii, plicul cu bani.

Ioțcu a evitat să atingă plicul în care erau 10.000 euro, iar când a fost întrebat ce e cu banii a ridicat din umeri și a susținut că „s-a speriat”.

A refuzat să numere banii pe motiv că „nu a luat niciun leu de la nimeni”, iar când polițiștii au vrut să confrunte seriile banilor cu cele din procesul verbal, Ioțcu a susținut că nu vede pentru că nu are ochelarii la el.

Administratorul public al județului Arad, Cristian Dragăn, este cel care a colaborat cu DNA Timişoara şi a recunoscut că suma de 10.000 de euro nu era altceva decât mită.

Sursa: stiripesurse.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.