Imaginile care au îngrozit Anglia: Zeci de români de etnie romă se măcelăresc în aeroportul din Luton

Imaginile care au îngrozit Anglia: Zeci de români de etnie romă se calcă măcelăresc în aeroportul din Luton

Scene incredibile au avut loc, vineri , pe aeroportul Luton, din Anglia! Mai mulți români de etnie romă s-au bătut în sala de așteptare a aeroportului.

Scandalul a pornit de la doi bărbaţi care au început să îşi împartă pumni şi picioare, iar în câteva secunde totul s-a transformat într-o încăierare generală, conform stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Imaginile care au îngrozit Anglia: Zeci de români de etnie romă se măcelăresc în aeroportul din Luton

  1. Dupa cum se stie in Romania nu exista etnii. EXISTA NUMAI ROMANII.Daca nu credeti va asigur ca peste tot este vorba numai de ROMANII. Cititi presa, uitati-va la televiziunile securiste,ascultati formatorii de opinie etc.peste tot sunt numai romani. De o suta de ani facem romanizarea Romaniei. Atunci stirea corecta este :” Zeci de romani SE BAT INTRE EI(  SE MACELARESC ) IN CLADIREA AEROPORTULUI DIN LUTON.Ce urat suna MACELARESC !

  2. Ce atata rromi. Strainii fac confuzia si asimileaza aici toti romanii. Sa le spunem clar tigani, doar asta sant. Atunci face si englezul sau alt strain diferenta. Au si ei tiganii lor si le spun gypsy sau gitanes fara menajamente, nu englezi sau francezi.
    Numai in Romania s-au autointitulat romi, intentionat pentru crearea confuziei si asa avem de suferit restul deoarece strainii cand aud de romani ne asimileaza cu tiganii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *