IMAGINI TRAGICOMICE! Garajele de pe o stradă din Timişoara, demolate după cum au vrut muşchii proprietarilor

Campania de desființare a garajelor din cartierele Timișoarei nu pare să aibă prea mult succes, cu o singură excepție: strada Podeanu, unde locuitorii s-au grăbit să-și demoleze garajele pentru ca artera să fie lărgită la patru benzi.

Următoarea vizată de municipalitate a fost strada Orion, dar aici s-au ivit dificultăți, din cauză că nu toți proprietarii de garaje au fost de acord să le desființeze. Din acest motiv, lucrările de reabilitare a străzii respective nu au fost finalizate corespunzător.

Următoarea pe listă a fost strada Uranus, unde se aflau 80 de garaje. Aceasta a fost declarată zonă de interes public local în luna decembrie 2014, ulterior fiind stabilit, la câte 2.000 de euro, cuantumul despăgubirilor cuvenite proprietarilor care au avut prevăzută în contractele de concesiune o clauză de despăgubire.

garaje Uranus

La ora actuală, doar unele dintre garaje au fost desființate, iar altele nu.

garaje

Strada Uranus arată chiar mai rău decât înainte, întrucât între construcțiile din beton rămase se află locuri goale, resturi și gropi, iar unele garaje continuă să fie utilizate, chiar dacă au rămas fără uși.

strada Uranus

În toamna anului trecut, Primăria Timișoara anunța că va continua demolările garajelor, dar se pare că pe strada Uranus aceste planuri nu au putut fi duse până la capăt, cel puțin deocamdată.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns