Iată unde sunt amplasate cele 74 de camere video folosite pentru verificarea rovinietei. Trei dintre ele sunt în Timiş

Senatul a votat dublarea amenzilor pentru șoferii care circulă fără rovinietă

În prezent, pe teritoriul României sunt amplasate 74 de camere video care verfică dacă șoferii au plătit sau nu rovinieta. Așa cum probabil deja știți, cele mai multe astfel de dispozitive sunt montate pe Drumul Național 1 (6 camere), Drumul Național 2 (4 camere), Drumul Național 6 (4 camere) și Drumul Național 15 (4 camere).

În 2015, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a instalat pe drumurile din țară 23 de camere fixe noi. Alături de cele 74 de camere fixe, CNADNR mai deține 14 camere video mobile.

Trei dintre camere sunt amplasate în judeţul Timiş, în Sânnicolau Mare, Jebel şi Orţişoara.

„Ca regulă generală, amplasarea celor 14 sisteme de camere video mobile nu se realizează pe sectoarele de drumuri naţionale pe care sunt amplasate sistemele de camere video fixe. Acestea sunt utilizate pentru verificarea existenţei şi valabilităţii rovinietei pe dumurile pe care nu sunt amplasate sistemele de camere video fixe, pe sectoarele de drumuri naţionale ce pot constitui rute ocolitoare ale punctelor fixe de control sau pe drumurile pe care se înregistrează valori mai reduse ale traficului rutier, fără a exista o procedură prestabilită de amplasare (în funcţie de zonă/drum/interval de timp)”, au explicat reprezentanții CNADNR pentru colegii de la AvocatNet.

VEZI LISTA AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns