IMAGINI SPLENDIDE! Timişoara cea frumoasă s-a animat sub razele soarelui

Soarele a început să îşi facă prezenţa, în ultimele zile, în Timişoara, ceea ce a transformat total oraşul. Dacă bănăţenii se mai ascundeau prin case ori prin locurile cu căldură, în aceste zile, Timişoara s-a animat din nou.

Zeci de copii, părinţi, bunici au decis să se bucure de beneficiile razelor de soare, aşa că au ieşit să admire urbea. În centrul oraşului, bătrânii care au ieşit de la slujba de duminică au decis să mai poposească puţin prin Piaţa Victoriei.

De asemenea, copiii însoţiţi de părinţi sau bunici s-au bucurat de prezenţa porumbeilor, care le-au ţinut companie. De altfel, micile zburătoare pot fi considerate cele mai bune… „bone” din centrul urbei reuşind să ţină copiii ocupaţi şi… veseli.

Bega este încă locul preferat de promenadă şi de distracţie pentru mulţi timişoreni care nu iau în calcul şi probabilitatea ca gheaţa să se spargă. Mulţi tineri spun că Bega îngheţată este cel mai bun patinoar, gratis, din oraş.

Nu doar adolescenţii s-au încumetat să calce pe… Bega, ci şi mulţi părinţi cu copii, însoţiţi de animale de companie.

Dintr-o fotografie realizată de timişoreanul Alex Zarin reiese cât de multe persoane au ales să încerce gheaţa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “IMAGINI SPLENDIDE! Timişoara cea frumoasă s-a animat sub razele soarelui

  1. Ar fi cazul ca Primaria Timisoara in frunte cu Robu sa se ocupe mai mult de curatenia orasului care este imbacsit de praf. Haideti ca vine primavara puneti mana pe greble, maturi, pungi eco si incepeti curatenia celui mai frumos oras al Romaniei , TIMISOARA.

Lasă un răspuns