Imagini şocante! Tatăl unui copil în vârstă de nouă ani a fost reținut, după ce l-a bătut cu o nuia

Tatăl unui copil în vârstă de nouă ani a fost reținut marţi după ce a fost reclamat la poliție că și-a bătut copilul. Familia, una fără probleme de acest gen, până astăzi, este din Nădlac. Tatăl are 49 de ani, mama – 43 de ani. Cea care a făcut reclamația este chiar mama băiatului, îngrozită la vederea fiului ei, bătut cu nuia, și rănit pe întreaga suprafață a corpului.

Deși a fost reținut (este în arestul IPJ Arad) pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență familială, sunt șanse mici ca judecătorii să dispună plasarea acestuia după gratii pentru o perioadă mai mare de timp datorită faptului că la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad doctorii au stabilit, pentru copil, doar 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Ciudat este faptul că, în fața polițiștilor din Nădlac, bărbatul a susținut că a încercat „doar” să-i aplice o corecție băiatului său, nelăsând să se înțeleagă faptul că ar regreta fapta.

Trebuie menţionat că tatăl se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a decis să-i aplice fiului său „corecţia”. Bărbatul este muncitor necalificat iar mama coafeză. Cercetările continuă, cauza fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Sursa: specialarad.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns