Imagini ȘOCANTE! Ce a găsit o femeie într-un suc natural cumpărat de la supermarket

suc natural

O femeie a cumpărat un suc natural dintr-un supermarket, iar când a ajuns acasă și a vrut să bea a avut parte de un șoc.

Femeia a tăiat cutia, iar apoi a făcut niște poze și a postat pe Facebook următorul mesaj:

„Bună seara dragilor, am cumpărat acum două săptămâni de la Lidl (Danemarca) suc de portocale 100% natural care, nedesfăcut fiind, s-a umflat cutia. Menționez că nu era expirat…După am avut o surpriză enormă, am găsit ceva interesant în cutie (un mucegai enorm) un monstru imens sau nu știu cum să îl numesc. Vă întreb eu oare cum se poate? Deci nu stiu cât să mai cred că e 100%. Voi ce spuneți că e?“.

suc-lidl

Sursa: newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Imagini ȘOCANTE! Ce a găsit o femeie într-un suc natural cumpărat de la supermarket

  1. Din postare, rezultă că, sucul, a fost cumpărat din Danemarca !!! Desigur, a fost cumpărat dintr-un Lidl, de la noi dar, puțină atenție n-ar strica ( în relatare ) ! Lidl ( alături de Real ), sunt cele mai serioase brand-uri din Romania ! Nu cred varianta doamnei ; sigur, a făcut greșeala să-l fi desfăcut și, în loc să-l bea într-un timp ,,de” ( scrie pe ambalaj ), a vrut să mai guste din el după DOUĂ SĂPTĂMÂNI !!! E normal, dacă-i natural, să se strice ! Cam mult caz, pt. o neatenție personală !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *