Imagini şocante! Bătrân snopit în bătaie de doi tineri

batran batut 1

Un bătrân a fost snopit în bătaie de doi tineri, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele până a căzut inconștient. Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, într-un pasaj din Braşov, și a fost suprins de camerele de supraveghere.

Pe imaginile postate pe internet se poate observa cum bătrânul, în vârstă de 66 de ani, cobora pe scări, iar la un moment dat cei doi tineri îl lovesc cât pot de tare cu pumnii şi picioarele. Chiar și după ce omul a leșinat din cauza loviturilor primite în zona capului, unul dintre bătăuși a continuat să-l lovească. Victima a fost apoi abandonată în stare de inconştienţă.

Cei doi tineri, unul de 18 ani, din județul Botoșani, iar celălat de 23 ani, din județul Buzău, au fost prinși de polițiști, iar instanța a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

„Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălat de 23 ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, pentru Mediafax.

Din fericire, victima a scăpat cu viață, dar a suferit răni care necesită 16 – 18 zile de îngrijiri medicale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns