IMAGINI SCANDALOASE! Lângă Poliţia Timiş, legea se încalcă fără nici o jenă!

parcare Politia Timis

Take Ionescu, unul dintre cele mai circulate bulevarde din Timişoara, ar trebui să fie un exemplu pentru participanţii la trafic, pentru că acolo îşi are sediul general şi Poliţia Timiş. Dar zona din preajma instituţiei se dovedeşte un loc unde cadeţii ar putea face practică fără probleme, pentru că pe fiecare metru pătrat are loc o încălcare a regulilor.

Staţia RATT, aflată chiar lângă sediul IPJ Timiş, care de altfel îi poartă şi numele (staţia Poliţia Judeţului Timiş), este transformată în parcare. Călătorii care aşteaptă mijloacele de transport în comun se disting cu greu printre vehiculele oprite pe tot trotuarul.

Până şi carosabilul unde ar trebui să oprească autobuzele şi troleibuzele este blocat de maşini – e drept, unele dintre ele lăsate… şmechereşte cu avariile pornite. Prin urmare, mijloacele RATT trebuie să oprească în mijlocul drumului, iar călătorii să iasă în stradă pentru a urca în troleibuz sau autobuz. Probabil nici un poliţist care lucrează în zonă n-a văzut vreo maşină parcată pe trotuar sau în staţie. Cu siguranţă toţi sunt prinşi în cazurile importante pe care le anchetează, pentru a le oferi timişorenilor un climat de siguranţă…

Prin zonă – chiar în momentul în care locul unde ar fi trebuit să oprească mijloacele de transport ale RATT era plin de autoturisme parcate, iar trotuarul se dovedeşte o pistă cu obstacole pe patru roţi pentru pietoni – a trecut şi o maşină a poliţiei locale. Din păcate, nici un „pasager” al acesteia nu a sesizat această normalitate încetăţenită pe bulevardul Take Ionescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “IMAGINI SCANDALOASE! Lângă Poliţia Timiş, legea se încalcă fără nici o jenă!

  1. Incalcari ale regulilor de circulatie ( si aici nu vorbim de cele de bun simt ) intilnim la tot pasul in Timisoara. Ceeace nu vedem sunt masurile luate de cei raspunzatori de bunul mers al orasului pentru intronarea legii.

  2. Ok,de acord se incalca legea…dar faptul ca nu exista locuri de parcare nu conteaza? Nu ai unde sa iti lasi masina…drumul pe take ionescu e distrus….plin de gropi….despre asta nu faceti un articol?

    1. Pentru ca nu sunt locuri de parcare nu trebuie sa parchezi aiurea… exista si metode alternative de deplasare: mijloace de transport in comun, biciclete, taxi. Dar a ajuns sa fie sub demnitatea noastra sa circulam cu altceva decat cu masina personala.

  3. Da, dar MILITIENII au VOIE! Aceeasi situatie pe Renasterii in zona fostului Club 1 Mai unde sunt cainii comunitari, pardon militienii comunitari …. bine ca vin javrele sa te amendeze cu telparku’ lu’ zdROBU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *