Imagini cu un șofer blocat în trafic și atacat cu bâtele de patru indivizi, la Timișoara (Video)

sofer atacat timisoara

Un șofer a fost blocat în trafic și atacat cu bâtele de mai mulți indivizi, duminică seară, în timp ce aștepta la semafor într-o intersecție din municipiul Timișoara.

În imagini se vede cum atacatorii lovesc maşina și trag de portiere, în timp ce şoferul încerca să scape.


CITEŞTE ŞI: bara 3Situație incredibilă! O comună din Timiş fără niciun caz de infectare a intrat în scenariul roșu


Potrivit poliţiştilor, ar fi vorba de o reglare de conturi după o răfuială mai veche între mai mulţi romi din Timişoara.
Imaginile filmate de camerele de supraveghere surprind momentul în care șoferul de 29 de ani, care se afla cu iubita în mașină, este blocat la semafor de o altă mașină, din care ies patru indivizi înarmați cu bâte.

Atacatorii lovesc maşina și trag de portiere, în timp ce şoferul încerca să scape.

Acesta a dat cu spatele câţiva metri, însă n-a scăpat de agresori, care au reuşit să-l lovească de câteva ori. În cele din urmă, a scăpat şi a fugit. Nu a fost rănit grav.

CITEŞTE ŞI: Ce salariu trebuie să ai pentru a lua credit prin programul Noua Casa și cât dai, la final, băncii înapoi

Potrivit poliţiştilor, a fost vorba de o reglare de conturi după o răfuială mai veche între mai mulţi romi din Timişoara.

După acest incident, poliţiştii au deschis o anchetă, conform observatornews.ro.

 

VEZI VIDEO AICI


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Imagini cu un șofer blocat în trafic și atacat cu bâtele de patru indivizi, la Timișoara (Video)

  1. Stimată redacție, vă rog să nu mai insistați cu romii deoarece aici nu sîntem nici în Jamaica și nici la Havana, nu avem rom decît în baruri. Ăștia care ne sfidează, ne deranjează și nu vor putea fi civilizați niciodată sînt doar țigani borîți, ciori împuțite ! Mă abțin să scriu ce cred eu că ar trebui făcut cu dejecțiile astea, pentru că sînt aproape sigur că, și așa îmi veți cenzura comentariul ! Ideea e că de cîte ori folosiți cuvîntul rom la adresa vreunui țigan, ne jigniți pe noi toți cetățeni români de orice naționalitate și asta ca să le faceți pe plac bulibașei Iliescu și Năstase care în măreția lor se simțeau jigniți de apelativul țigan ! Nu e vina noastră că țigan a ajuns o jignire, este strict vina lor ! Păcat că nu a mai stat mareșalul la putere vreo 2 ani că rezolva el și problema asta !

  2. “Banat” nu rimează cu “țigan”, o subspecie pripășită pe meleaguri banațene în mod tacit sub oblăduirea autorităților interesate, partide (Iliescu, nastase, etc), primari gen ciuhandu.
    Nimeni nu poate opri această gloată semianalfabetă pusă mereu pe scandal, cerșit și furat să se stabilească în zonă. Se știe faptul ca de jure țigănimea are drept de circulație nestingherit pe șoselele patriei precum orice altă categorie de cetățeni, per pedes sau în vehicule. Dacă o altercație de țigani se produce în Timișoara asta nu înseamnă automat că indivizii respectivi sunt timișoreni.
    Să stigmatizăm Banatul și implicit cetățenii români cinstiti pentru faptele unor troglodiți precum cele de față nu este decât rea voință, infantilă și la fel de suburbană precum făptuitorii despre care se face vorbire în articol

Lasă un răspuns