Imagini apocaliptice din Hunedoara. E prăpăd! Video

Mai multe gospodării și drumuri au fost inundate în județul Hunedoara, vineri dimineaţa. Defileul Jiului a fost închis, după ce râul Jiu s-a revărsat, acoperind drumuri şi case.

Nu mai puţin de 500 de persoane au fost evacuate, după emiterea unui Cod roşu de inundaţii iminente.

În zona Valea de Brazi – Uricani, revărsarea râului Jiul de Vest a blocat Drumul Naţional 66 A, iar apa a pătruns în mai multe gospodării şi a acoperit mai multe drumuri.

La faţa locului intervin efective de pompieri şi lucrători de la Apele Române, pentru limitarea, pe cât posibil, a pagubelor, iar ISU Hunedoara a solicitat forţe suplimentare din judeţe limitrofe.

ISU Timiş intervine de urgenţă în Hunedoara

Pompierii timișeni au plecat imediat în sprijinul colegilor din Hunedoara. „Un ofițer și 11 subofițeri, din cadrul ISU Timiș, cu 2 autocamioane de intervenție, o motopompă remorcabilă de mare capacitate, o motopompă remorcabilă Novus 2000, 2 autoturisme de serviciu, 2 motopompe transportabile și o barcă au început deplasarea către Hunedoara, pentru a-i sprijini pe colegii pompieri la intervenții în urma inundațiilor”, a informat ISU Timiş.

Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima imensitatea tragediei.

Atenţie, imagini video cu un puternic impact emoţional!

Imagini: ISU


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Imagini apocaliptice din Hunedoara. E prăpăd! Video

  1. 1 HECTAR DE PADURE RETINE 80 DE TONE DE APA, POPORAS DE DRUJBISTI MANELISTI, VOTANT PASIV SI ACTIV DE BORFASI PSD-ISTI DE 30 DE ANI 😉

Lasă un răspuns