Ilie Năstase, internat la Spitalul ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, după ce s-a infectat cu COVID-19, au declarat surse medicale pentru G4Media.

CITEȘTE ȘI: De trei ori au dat foc casei lui Sadoveanu din București. Minunata vilă în stil brâncovenesc nu mai are acoperiș și e scrum pe jumătate

Ilie Năstase, în vârstă de 75 de ani, a fost internat pentru a i se face o serie de investigații medicale, nefiind internat pentru a primi oxigen, conform acelorași surse. Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soția sa la Istanbul.

Ilie Năstase a ales să se relaxeze câteva zile alături de soția sa într-o vacanță pe malul Bosforului, una dintre locațiile preferate ale cuplului

Cu toate acestea, la întoarcere, el nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să se testeze COVID-19. Din nefericire, testul a ieșit pozitiv. Fostul tenismen este, însă, optimist că va trece cu bine și peste această încercare.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *