Îl ştiţi pe Ghiţă Ciobanul? E disperat! Urşii i-au atacat stâna

Ghita Ciobanul

Ghita Ciobanul este fara doar si poate unul dintre cei mai cunoscuti baci din Romania, iar asta datorita aparitiilor sale in mai multe reclame la o companie de telefonie mobila. Dar din pacate ghinionul l-a lovit din plin pe Ghita, care are de recuperat circa 3.000 de lei de la stat.

Ghita Ciobanul are probleme mari la stana sa de la Jina, unde animalele salbatice au navalit peste turmele sale. Mai exact, el a ramas fara cateva oi, iar o singura mioara costa 400 de lei.

“Vanzarea la branza nu prea mai merge! Ursul vine non-stop, am facut o plangere la filiala de vanatori la Brasov, dar nu s-a solutionat nimic pana acum, nu m-a despagubit nimini, trebuie sa imi dea pe sapte oi, pe care le-am putut dovedi, 400 de lei pe bucata. Am zis sa vina sa impuste salbaticiunile. Trebuia sa imi recuperez banii, iar anul acesta am mai pierdut trei oi”, ne-a spus Ghita Ciobanul.

Continuarea pe cancan.ro .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Îl ştiţi pe Ghiţă Ciobanul? E disperat! Urşii i-au atacat stâna

  1. un tampit sa-si pazeasca oile, sa-si cumpere mai multi caini. In Africa nu se impusca elefeantii ca mananca zarzavaturile de la satul din jungla. Sa nu se mai planga de bani din moment ce castiga mii de euro din reclame

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *