Eşti mare şi tare? Două locuri de parcare, în buricul Timişoarei!

bizon Timisoara

Locurile de parcare sunt, ştim cu toţii, o mare problemă a Timişoarei. În ciuda acestui fapt, unii conducători auto dau cu flit celorlalţi participanţi la trafic – care uneori se învârt minute în şir pentru a-şi găsi un locşor unde să-şi lase maşina.

Că deh, cine-i mare şi tare poate ocupa două locuri de parcare (chiar şi pe cel rezervat ambulanţelor care vin cu urgenţe la Clinica ASCAR). Ţine doar de bunul simţ… Pe care mulţi nu-l au!

Despre agenţii rutieri – fie ei de la poliţia locală sau de la poliţia naţională – nu mai zicem nimic. Nu se riscă ei să amendeze ditamai proprietarul de Mercedes.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Eşti mare şi tare? Două locuri de parcare, în buricul Timişoarei!

  1. La spitale, in complexul studentesc sau pe strazi aglomerate AGENTII NU AU TIMP SA TREACA!! In schimb ii observi la umbra pe sub copaci cu radarul sa pandeasca pe un sector de drum cu o restrictie ramasa de la vreun santier! Trebuia sa isi faca norma de amenzi sa dea de bine in fata sefilor!

  2. laberbecii astia as da eu cele mai mari amenzi, nu la aia care, vezi Doamne, intra 10-15 minute intr-un magazin si vin berbecii cu tel-tim-smen Parc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *