IKEA deschide un centru comercial lângă Timișoara

Gigantul DIY IKEA se pregătește pentru al treilea magazin din România. În acest sens, compania a notificat Primăria Dumbrăvița, o comună lipită de Timișoara, în vederea realizării unui sens giratoriu pentru accesul la viitorul magazin.

De asemenea, reprezentanții autorităților locale au anunțat că în scurt timp va fi emis și certificatul de urbanism pentru centrul comercial care va fi amplasat pe bulevardul Petre Țuțea, la intersecția cu centura municipiului Timișoara.

Iată, așadar, că Timișoara se menține ca principal pol investițional după București. La scurt timp după ce Momax a intrat în România prin deschiderea magazinului din capitala Banatului, asistăm acum la un nou nume greu care se extinde în vestul țării.

Sursa: www.uct-media.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “IKEA deschide un centru comercial lângă Timișoara

 1. E bine ca deschide dar in București prețurile la magazin sunt ca in Italia sau chiar mai mari un pic,ideea e ca la Italieni cine cumpara mobila de la IKEA este considerat sărac la noi in România cine cumpara mobila de la IKEA este considerat bogat, trist .

  1. Ha ha ha cata incultura. Asa si suedezul aia de a inventat Ikea si mergea cu autobuzul, mare sarantoc mai era. E pentru ca doar saracii cumpara de la Ikea. Acum am inteles.

 2. Trebuie sa numai bagam lumea in seama. Daca aplecam mereu urechea la asa ceva numai cumparam de niciunde:) crezi ca „”bogatii””nu au ceva in casa de la ikea au da nu o sa spuna ca au😏 sanatosi sa fim ca nu ducem nimic cu noi in mormant

 3. Vaaai,la Dumbravita ? Sigur Primatu (robu) va deschide unul si in Timisoara.Nu se poate un sat (Dumbravita) sa aiba un IKEA de 16000 de cumparatori iar Timisoara ,nu ? Nu te lasa robule.Sigur PSD-istii au complotat din nou impotriva intereselor timisorenilor.Fa si tu un IKEA linga stadion si linga sala ta de 16000 locuri.

  1. A,era sa uit.Fa si un canal sa putem merge cu vaporetto la cumparaturi.Daca se poate un canal ingropat.La fel ca si calea ferata.

 4. @Maria Ce relevanta are?
  @zetzet Nu consider ca in aceasta stire e loc de intepaturi sincer… Se face pe centura din considerente pur economice – anume terenul mai ieftin decat in oras si accesibilitatea si traficul masiv care vine de pe autostrada. Singura hiba o vad cu accesibilitatea pietonilor (pe jos) dat fiind ca e totusi pe centura si nu sunt nici mijloace de transport in comun prin zona. Dar sunt sigur ca vor gasi o solutie si la problema asta.

  1. Dar nu e vorba de nici o intepatura.Mi se pare firesc sa se construiasca acolo unde finantatorul doreste.Iar faptul ca a ales Dumbravita nu constituie nici un inconvenient pentru cei dornici de cumparaturi.In fond Dumbravita poate fi considerata un cartier al Timisoarei.Dar iata ca alesul nu considera acelasi lucru si pentru Giroc.Desigur ca e vorba de sala de sport cu 16000 de locuri pentru a carei constructii la Giroc se opune.Ma gindeam ca se va opune si la constructia magazinului IKEA la Dumbravita .Si in fond pot sa il intep cit vreau pe „ales” atita timp cit isi bate joc de votul meu.

   1. Corect. Inteapa-l si din partea mea. In fond, o sala de sport cu mii de locuri ar trebui amplasata la marginea orasului, asa cum bine ar fi la iesirea din Timisoara/intrarea in Giroc..

 5. Un anunt …..fals , asta e asa sa mai creasca preturile in zona respectiva ….la fel ca in aradului , zona cora , acum , chiar cine vrea sa stea in parcarea magazinului

Lasă un răspuns