Iasmin Latovlevici a rămas fără contract! A fost dat afară de la Kisvarda FC!

Fotbalistul timişorean Iasmin Latovlevici a fost pe liber de clubul maghiar Kisvarda FC.

Măsura a fost luată după ce fostul polist cu 12 prezenţe în tricoul primei reprezentative s-a întors fără permisiune în România, alături de colegul său Gheorghe Grozav, rămas la rândul său fără contract în urma deciziei de a pleca din Ungaria.

Anunţul renunţării la cei doi jucători a fost făcut pe site-ul oficial al grupării aflate pe locul al şaptelea în ierarhia primei ligi din ţara vecină.

Directorul sportiv Revesz Attila a spus că românii au dat dovadă de iresponsabilitate, punând în pericol sănătatea colegilor şi a familiilor.

Conform acestuia, Latovlevici şi Grozav, care mai aveau contracte până la vară cu Kisvarda FC, au plecat săptămâna trecută în România, iar marţi nu s-au prezentat la o întâlnire a jucătorilor cu staff-ul tehnic.

„Cei doi jucători nu s-au prezentat la şedinţă pentru că au plecat fără permisiunea clubului încă de miercuri în România, ţară ale cărei graniţe sunt în prezent închise. Aceasta nu este doar o încălcare a regulamentelor interne ale clubului, ci şi a restricţiilor actuale, punând în pericol sănătatea colegilor şi a familiilor lor. Grozav şi Latovlevici nu s-au întors şi chiar dacă s-ar fi întors în Ungaria din România, o zonă cu mult mai multe cazuri de coronavirus, ar fi trebuit să stea două săptămâni în carantină. În actuala situaţie în care punem mare accent pe siguranţă, acţiunile lor sunt intolerabile şi nu putem accepta riscurile potenţiale pe care acestea le implică. Iresponsabilitatea lor este în contradicţie cu ceea ce înţelegem noi prin siguranţă. Acţiunile lor reprezintă o încălcare gravă a contractului cu clubul, lucru pe care nu îl putem tolera. În această perioadă nu îi putem trata diferit pe jucătorii din lot şi oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, ceea ce a făcut este de neiertat. Nu îi contestăm meritele şi îi mulţumim pentru ceea ce a făcut pentru echipă. În ceea ce îl priveşte pe Iasmin Latovlevici, el nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor”, a declarat Revesz Attila.

Oficialii clubului Kisvarda FC nu menţionează dacă şi ceilalţi trei jucători români din lot, portarul Mihai Mincă, fundaşul Cornel Ene şi mijlocaşul Claudiu Bumba, se află în prezent în Ungaria.

Fundaşul stânga Iasmin Latovlevici (33 de ani) se transferase de la Bursaspor la gruparea maghiară în 3 februarie, când semnase un contract valabil până la 30 iunie.

La 16 martie, federaţia de fotbal din Ungaria a suspendat toate competiţiile fotbalistice ca urmare a pandemiei de coronavirus.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns