Iarna s-a terminat! Meteorologii au anunţat prognoza până în 1 martie

Căldură și ploi regionale, în weekend. Temperaturi în jur de 23 - 25°C în vest

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 19 februarie – 1 martie 2020.

Vremea va fi ceva mai caldă în special în perioada 23 – 26 februarie, când temperaturile maxime vor fi semnificativ mai ridicate față de valorile medii multianuale, pe tot cuprinsul ţării.

În Banat, deși zilele cu temperaturi ridicate vor alterna cu intervale în care vremea se va răci, regimul termic al următoarelor două săptămâni se va menține peste cel normal în luna februarie.

Astfel, în special în perioada 23 – 25 februarie, abaterile față de valorile climatologic specifice vor fi semnificative, cu medii ale maximelor de 15…18 grade și ale minimelor de 2…5 grade. În celelalte zile, mediat regional, vor fi temperaturi maxime de 7…12 grade și minime de -1…2 grade.

Precipitațiile -predominant ploi- vor fi mai frecvente și local moderate cantitativ în perioada 19-20 februarie, în jurul datei de 23 februarie și posibil între 26 și 28 februarie. În restul intervalului de referință probablitatea pentru precipitații va fi redusă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *