Hoții din Timiş s-au reprofilat

dozator lapte

Hoţii dintr-un oraş din Timiş s-au reprofilat şi au descoperit o altă sursă de câștig rapid, dozatoarele de lapte.

Din cele zece existente în Lugoj, niciunul nu a scăpat de mâna infractorilor. Furturile s-au produs în lunile iulie şi august, iar hoţii au reuşit performanța ca într-o singură noapte să spargă toate aceste recipiente.

Aparatele sunt administrate de mai mulţi proprietari, iar pagubele produse sunt de ordinul zecilor de mii de lei, pentru că pe lângă casetele cu bani, hoţii au sustras şi cititoarele bancnotelor şi a monedelor. Un astfel de aparat costă circa 500 de euro.

Administratorii dozatoarelor au depus plângere la Poliţia Municipiului Lugoj, unde au anexat şi câteva filmări surprinse de camerele de luat vederi din vecinătatea dozatoarelor. Conform imaginilor, infractorii sunt tineri la 20 de ani care acţionează rapid. Reuşesc să spargă uşiţa de la aparat şi apoi dispar cu ajutorul unui autoturism, conform radioresita.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru a da de urma hoţilor. Lugojul nu este singurul oraş din Timiş prădat de hoţii de dozatoare. Cu astfel de probleme se confruntă şi Timişoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns