Hoții au spart casa fiului lui Niculae Bădălău. La cât se ridică paguba

politia 36

Fiul lui Nicolae Bădălău a fost prădat de hoți! Joi seară, vila acestuia din Bolintin a fost spartă, potrivit Realitatea Plus.  Conform  unor surse din anchetă, este vorba de atat de bani, zeci de mii de euro, cât și bunuri, între care bijuterii și 2 ceasuri de aur.

CITEȘTE ȘI: Salvați din mijlocul apelor revărsate cu elicopterul. S-a întâmplat în vestul țării. Video

Aceleași surse au indicat faptul că sistemul de supraveghere video nu funcționa, iar anchetatorii ar fi găsit în locuință o parte din bunurile declarate ca furate.

Fiul parlamentarului PSD a reclamat că hoții i-au furat suma de 30.000 de euro și mai multe bunuri, între care două ceasuri din aur, prejudiciul estimat fiind de 80.000 de euro, au declarat surse judiciare pentru HotNews.ro.

Bădălău jr. se află în plin proces de divorț, care prespune atât custodia asupra copiilor, cât și partajarea averii.

Nu este pentru prima când casa familei Bădălău este spartă. În 2018, hoții au prădat parterul vilei în care locuiește Niculae Bădălău. Politicianul le-a spus poliţiştilor că a rămas fără bani, bijuterii şi o armă, dar a insistat că presa nu trebuie să afle valoarea pagubei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Hoții au spart casa fiului lui Niculae Bădălău. La cât se ridică paguba

  1. Căcălău hoțomanul care se urina boierește pe diasporezi, se pare că are o familie căcălău și vizitatori de seamă, din zona lui Dracula de teleorman. Ce adunătură pestriță și nefrecventabilă la pesede…

  2. Cum au venit asa s-au dus daca RO era o tara cu o justitie corecta era intrebat unde a muncit de are vila si atatia bani la varsta lui .Pacat ca nu l-au furat pe amandoi si pe tata si pe fiu ca faceau un bine tarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *