Hoţ de biciclete, filmat în timp ce opera la Timişoara. Îl recunoaşteţi?

Locatarii unui imobil din Timişoara încearcă să identifice, cu ajutorul celorlalţi timişoreni, un tânăr care a furat o bicicletă din scara blocului.

Fapta a fost comisă pe Bulevardul Cetăţii nr. 52, în 28 iunie, în jurul orei 21.

Proprietarii apartamentelor din acel bloc vor depune o sesizare la Secţia 4 Poliţie.

Unul dintre locatari a postat pe Facebook imagini surprinse de camerele de luat vederi (în care se vede că suspectul nu a acţionat singur) şi următorul mesaj: „Hot de biciclete, va rog distribuiti, poate il putem prinde. Multumesc!”
Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Hoţ de biciclete, filmat în timp ce opera la Timişoara. Îl recunoaşteţi?

  1. Lucrurile nu trebuie sa ramana asa,la cateva luni se sparge cate un apartament,bicilete furate,deja e un obicei.Sa vedem daca cu dovezile clare se vor lua masuri.Avem copii,sunt batrani in acest bloc,sa ne fie frica sa plecam de acasa…Rusine!!!!Oameni fara scrupule!!Sa ajunga unde le e locul!

    1. Cred cu tarie ca in tara asta dictatura militara si executarile publice si-ar zice cuvantul. Dar nu este de mirare ca tilicari si putziflenderi din astia fura din case si cate o bicicleta din momentul in care vad la televizor pe mai marii nostrii conducatori alesi cum ne fura zilnic fara incetare. Celui care a furat bicicleta ai doresc sa ramana paralizat pe ea si sa-l coboare Dumnezeu la 2m sub pamant dupa chinuri de ani de zile in pat…..

      1. Da pe bune acuma se plang dela o bicicleta cind noi suntem furati zilnic de statul Roman si nu de 100 200 de lei de milioane de euro daca nu vor sa fie furati sa nu asi lase lucrurile pe casa scari ce draq ca si cu lant si fara tot o data si o data le iau

  2. Hotii is acum in centru. La farmacia sensiblu. Am sunat la poliție, dar par sa se eschiveze, nu cred ca vor trimite echipaj.

Lasă un răspuns