Horia Brenciu, Andra și Lepa Brena, printre participanții la Balkan Fest

Balkan Fest

După prima ediție a Balkan Fest din 2019, manifestarea a luat o pauză din cauza pandemiei, dar va fi reluată vara aceasta la Berzasca, în Clisura Dunării.

„Este unic în România, cu interpreți de cea mai mare valoare de pe ambele maluri ale Dunării, programat în perioada 15-17 iulie 2022. Pregătim un teren în apropierea Dunării, la Berzasca, cu o suprafață echivalentă a trei stadioane de fotbal“ a declarat pentru Reper24, primarul comunei din Clisura Dunării, Petru Furdui.

La fel ca și la prima ediție, acțiunea este una privată, administrația locală asigurând doar suportul logistic al acțiunii. „Turismul la Berzasca începe să dea roade. Viitoarea stațiune turistică a pregătit evenimentul care să marcheze declararea comunei ca și stațiune turistică“, a mai precizat edilul Petru Furdui.

Primarul din Berzasca este convins că în câțiva ani acest eveniment va bate Untold și Neversea.

CITEȘTE ȘI: Bazin de înot de senzație într-o comună din Timiș

Printre artiștii care au confirmat deja prezența la ediția din 2022 a Balkan Fest se numără nume consacrate de pe ambele maluri ale Dunării, precum: Horia Brenciu, Theo Rose, Elena Gheorghe, Jean de la Craiova, Andra, 3 Sud Est, Mahala Rai Banda, Oana Radu, Deian Petrovici și Lepa Brena din Serbia.

Se estimează că vor fi prezenți peste 20 de mii de spectatori, conform reper24.ro.

Foto: Facebook/Lepa Brena


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *