Hidroelectrica a lansat aplicația mobilă iHidro

Protest la principalul furnizor de energie - 'Atentat la independența energetică a României', acuză angajații Hidroelectrica

Hidroelectrica a lansat aplicația mobilă iHidro

Hidroelectrica a lansat luni aplicaţia mobilă iHidro, disponibilă pentru sistemele Android şi iOS, care oferă şi o versiune desktop pentru accesarea de pe calculator, scrie agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al companiei, printre caracteristicile cheie ale aplicaţiei iHidro se numără: monitorizarea consumului – pe pagina principală a aplicaţiei, clienţii pot verifica soldul curent şi pot accesa rapid ultima factură emisă; de asemenea, pot accesa secţiunea de grafic al istoricului de consum şi pot raporta indexul autocitit pentru o mai bună gestionare a consumului de energie şi gestionarea locurilor de consum – clienţii pot gestiona toate locurile de consum pentru care au contract.

CITEȘTE ȘI: Consilierii locali cer convocarea urgentă a AGA și a conducerii STPT pentru a explica pierderile financiare uriașe ale societății

Totodată, aplicaţia are o secţiune dedicată facturării, care conţine facturile emise şi istoricul plăţilor efectuat şi una dedicată utilizării care permite introducerea indexului autocitit şi consultarea istoricului de consum.

În secţiunea Servicii este disponibil un link către portalul client.hidroelectrica, urmând ca foarte curând să fie adăugat şi un link către Q Desk – aplicaţia de gestionare a reclamaţiilor şi sesizărilor.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România. Compania exploatează un număr de 187 de centrale, cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW. Acestora li se adaugă parcul eolian de la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *