Hârtoape și mizerie în fața Cimitirului Eroilor

cimitir A

Chiar înainte de 1 noiembrie, când tradiția locală îi aduce pe numeroși timișoreni la cimitire, pentru a-i omagia pe cei dragi trecuți în neființă, unul dintre cele mai importante locuri de odihnă veșnică din Timișoara se prezintă într-o situație deplorabilă.

Prin nu se știe ce întâmplare nefericită, dar cel mai probabil cu toate aprobările necesare, de mai multe săptămâni, strada din fața Cimitirului Eroilor este ciuruită de o firmă meșteră în săpatul șanțurilor.

Așa cum se întâmplă, din păcate, tot mai des în Timișoara, chiar dacă suntem în prag de iarnă, găurirea străzilor se face cu mult entuziasm.

Consecința imediată este că în fața cimitirului nu mai sunt aproape deloc locuri de parcare, iar cei care se încumetă să-și lase mașina acolo o fac direct în noroi, în cazul în care au bun-simț, sau direct în poarta principală, dacă nu au.

Înainte de aceste lucrări, probabil foarte „urgente” și „necesare”, în fața cimitirului existau locuri de parcare ecologice, desființate la momentul actual, pentru a lăsa loc unor movile de pământ cu viitor incert.

La capătul dinspre Calea Aradului, chiar lângă trecerea de pietoni, trecătorii au parte și de o groapă neastupată, asezonată cu cabluri negre și roze. La celălalt capăt, ieri încă se săpa cu spor.

Prin toată această harababură, au început să apară vânzătorii de coronițe și candele pentru Ziua Morților și nu-i greu să ne imaginăm cum va arăta totul chiar de 1 noiembrie.

Poate, totuși, firma care orchestrează lucrările va reuși să le termine până la mijlocul lunii decembrie, când se împlinesc 30 de ani de la Revoluție și în această zonă vor avea loc mai multe ceremonii comemorative.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Hârtoape și mizerie în fața Cimitirului Eroilor

  1. Mizerie si haos tipice acestui oras, adminitrat de cea mai catastrofala „echipa”de care am avut parte vreodata in acest oras:Robu et co-o sleahta de incompetentia ahtiati dupa sinecuri si taoat frunze la caini!

  2. Nu au stiut cand li sa dat avizul sa sape de importantă ceremonie la 30 de ani de care unii se fac ca isi dau tot interesul .Pe o ploaie torențiale Primaria turna un platou cat va tine acel bitum ?Profesorul isi lasa taximetriștii -director si sofer calor sa frece lampa lui Aladin se zvonește pentru cateva voturi aduse .Unul din șoferi a zburat nu a îndeplinit normativul cu semnături adunate in timpul serviciului de 8 ore platit din bani publici la calor făcând pe soferul la director .Tot personalul din calor șoferi slugareste pana găsește făt-frumos unul care îndeplinește misiunile cu brio :aduna semnături si face poze cu pixeli multi .Uite asa împacheta marmota ciocolata .

  3. Cei care aproba șantiere in perioada 1 noiembrie cum dati autorizații si avize de lucru ?Din cate stim nu da avize primaria dupa 30.10 nici sa plantezi o floare in cimitir sau o bordura mica sa faci .Regiile autonome si privații sunt discriminați de instituția publica din acest motiv unii lucra toata iarna si pe ploaie si ninsoare unii nu au voie niciodata .Stupida lege are faraonul cu avizele si cel care semneaza lucrările in aceasta perioada.Pe strada poti lucra dar in cimitir nu dupa 30.10. Ce logica aveti cu regulamentul vostru intern propus de voi si votat de consilieri pe ce criterii nu dati avize de lucru in cimitire doar pana la 30.10 ?Si de ce aveti nevoie de 30 de zile sa verificati 5 documente sa emiteti un aviz?Un buletin,un act de concesiune,un bon de la un administrator ,o cerere de mana si o chitanța cu taxa permis numit in legea 50 aviz .Belele peneliste ?Modificati vechituri de regulament hitlerista traim in 2019 treziți-vă si avem o Constituție a României asa cum e ea respectați constituția si drepturile din ea .Rusine tie faraonule si ei reginei pentru latura voastra umană de care dati dovada .🥇🥇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.