Harababură în trafic, la Timişoara! Semafoarele ar fi rămas fără curent…

trafic 13

Harababură în traficul din capitala Banatului, joi după-amiază, după ce semafoarele s-au stins… Oricum aglomerată, circulaţia rutieră în zona centrală a Timişoarei a devenit infernală.

Pe reţelele de socializare au început să apară imagini cu ambuteiajele din oraş şi comentarii în care conducătorii auto îşi exprimau nemulţumirile. Existau, însă, şi persoane care susţineau că e mult mai bine fără semafoare…

Potrivit unei informaţii de la Societatea de Drumuri Municipale (SDM) Timişoara, întregul sistem de semaforizare al oraşului ar fi rămas fără energie electrică

Foto: Facebook/Info Trafic Jud. Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Harababură în trafic, la Timişoara! Semafoarele ar fi rămas fără curent…

  1. Soţul mi-a spus că s-a circulat mai fluent fără semafoare. Dacă e aşa, atunci pentru ce s-au mai cheltuit bani pe ele, că nu sunt puţine.

    1. La „Ciocanu” am prins culoar și m-am strecurat repede, pe Gh. Lazăr un autobus voia să facă la stânga așa că ne făcuse el culoar celor ce mergeam drept și am trecut repede în schimb când am ajuns în Șagului am rămas blocat. Deci când nu merg semafoarele și traficul e intens ține foarte mult de noroc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *